Varför det är bra att anlita en inredningsdesigner för att få ordning på din garderobsinredning

Varför det är bra att anlita en inredningsdesigner för att få ordning på din garderobsinredning

Att inte hitta något alls att ta på sig är nog något som de flesta av oss råkat ut för. Egentligen handlar det ju inte om att vi inte har några kläder, utan mer om att de inte är organiserade. Din garderob kan vara full av tröjor, byxor, sjalar och skor, men om allt ligger i en enda röra får du inte en bra översikt. Du ser helt enkelt inte vad du har för kläder och hur de kan matchas.

Känner du dig det minsta osäker på hur du ska organisera eller inreda din garderob för att optimera dess utrymme och förvaringsmöjligheter är det bättre att anlita en inredningsdesigner. De vet vad de sysslar med och kommer kunna se utrymmets fulla potential framför sig. Oavsett om du bygger nytt och ska börja från scratch och vill ha hjälp att designa en garderob eller om du planerar att renovera ditt sovrum och vill ha hjälp att omorganisera i garderoben, kommer professionell hjälp att underlätta otroligt.

Smartare förvaring och bättre översikt

Inredningsdesigners som Fru Bohlin kan hjälpa till med en mängd tips och tricks, smarta lösningar och system som kommer hjälpa dig till en mer organiserad garderob, men också på ett sätt som gör att den förblir det. Det finns ingen vits att designa en snygg och häftig garderob om den är svår att hålla ordning och reda i, då uppfyller den inte sin funktion. Genom erfarenhet och kunskap vet de helt enkelt vad som fungerar och inte och de kommer ha som mål att göra ditt liv mer organiserat. En smart och funktionell garderob kommer förhoppningsvis göra dig mindre stressad och genom att få en bättre koll över vilka kläder och accessoarer du har i din ägo kommer det bli lättare att välja ut en outfit på morgonen eller inför en fest. Förutom garderobsinredning hjälper de även till att designa kök, badrum eller att ta fram förslag på möbler eller färgsättning i ett rum.

Medan du säkerligen har stått och stirrat in i din garderob och funderat över hur den någonsin skulle kunna bli organiserad kommer en inredningsdesigner kunna tänka utanför ramarna. De kommer kunna skapa en yta av förvaring anpassad efter just ditt utrymme och dina behov. Kanske har du en rejäl kollektion av handväskor som du gärna skulle vilja hänga upp på ett smart sätt? Eller är du ute efter att kunna hålla ordning bland ditt stora antal slipsar? Berätta för designern vilka de viktigaste funktionerna är just för dig så kommer de kunna presentera en lösning anpassad efter dina önskemål.