Flytthjälp pris

Många vill veta vad priset ligger på innan de bestämmer sig för att ta hjälp av ett flyttföretag. Eftersom varje flyttfirma sätter sina egna individuella priser finns det inget exakt flytthjälp pris.

Det finns dock ett par gemensamma faktorer alla flyttfirmor utgår efter för vad flytthjälp kostar. Bostadsyta är en av dem. Vanligtvis tar flyttfirman en kostnad för flytthjälp per timme och timpriset ligger vanligtvis någonstans mellan 350–550 kronor. Detta varierar som sagt från firma till firma.

För att ta reda det exakta priset för vad din flytthjälp i Stockholm kommer att kosta är det alltid bäst att höra av sig till flyttfirman och begära offert direkt.

Det här påverkar priset för din flytthjälp

Priset för flytthjälp påverkas bland annat av:

  • Storleken på bostaden
  • Om du vill ha hjälp med pack- och bärhjälp samt transport
  • Extra tjänster som flyttstädning eller magasinering
  • Hur smutsig bostaden är
  • Hur långt det är mellan den gamla och nya bostaden

Det går oftast att boka flytthjälp utifrån dina behov. Behöver du endast hjälp med själva transporten? Inga problem!

Vill du ha hjälp med allt från packning och uppackning, ned- och uppmontering av möbler, uppsättning av tavlor och gardiner, flyttstädning och hyrning av flyttmaterial? Skräddarsy en flyttlösning baserat på dina behov hos en pålitlig flyttfirma!

RUT-avdraget

RUT-avdraget är ett avdrag som ges till privatpersoner som anlita ett företag för att utföra hushållsnära tjänster. Det kan bland annat röra sig om flytthjälp, trädgårdsarbete eller städhjälp. Genom att använda RUT för flytthjälp får du ett prisavdrag på hela 50 % av arbetskostnaderna upp till 50 000 kronor (per år och person). Det blir en rejäl rabatt som gör det ännu mer värt att anlita professionell flytthjälp. 

Bra att veta om akut flytthjälp

Kanske har du haft mycket att göra på sistone och inte hunnit med att boka transport och hjälp till flytten? Akut flytthjälp är något som flyttfirmor ibland erbjuder och innebär helt enkelt att flyttfirman hjälper till med mycket kort varsel, oftast med ett höjt flytthjälp pris. Exakt vilka villkor som gäller varierar från företag till företag.

Svaret på frågan “Vad kostar flytthjälp?” är som du märker inte helt lätt att komma fram till. Med så många faktorer som påverkar och variationer i tjänster är det omöjligt att ge ett korrekt flytthjälp pris. Vill du ha reda på vad flytthjälp i Stockholm kostar, begär en offert från ditt val av flyttfirma