Välkommen till Port73 i Haninge – din destination för shopping, nöjen och nu även för alla djurälskare! Vi är stolta över att introducera Arken Zoo Haninge, din ultimata destination för allt som rör husdjur. Som ägare av detta framstående köpcentrum är vi glada över att erbjuda en unik och omfattande upplevelse för alla djurägare i Haninge genom vår välsorterade butik och kunniga personal på Arken Zoo Haninge.

Allt för Dina Furry Vänner:

På Arken Zoo Haninge har vi en djup förståelse för att våra pälsklädda kompanjoner förtjänar det bästa av det bästa. Med ett omfattande sortiment av produkter och tillbehör för hundar, katter, smådjur, fåglar och reptiler, är vi redo att tillgodose alla dina husdjursbehov. Oavsett om du söker efter premiumfoder, bekväma sovplatser eller leksaker som stimulerar och underhåller, har vi något för alla dina furry familjemedlemmar.

Expertis och Rådgivning:

Vårt engagerade team på Arken Zoo Haninge delar din passion för djur och står redo att erbjuda råd och vägledning för dina husdjursbehov. Oavsett om du är ny inom djurvärlden eller en erfaren djurägare, strävar vi efter att hjälpa dig att ge dina husdjur en lycklig och hälsosam tillvaro.

Arken Zoo Haninge Öppettider:

Vi förstår att livet som djurägare kan vara hektiskt, och därför har vi anpassat våra öppettider för att passa din tid. Arken Zoo Haninge har generösa öppettider som är:

Måndag-fredag: 10:00 – 20:00

Lördag-söndag: 10:00 – 18:00

Det ger dig gott om tid att besöka oss och utforska vårt sortiment i lugn och ro.

Djurvänlig Atmosfär:

På Arken Zoo Haninge har vi skapat en välkomnande och djurvänlig atmosfär där både du och dina husdjur kan känna er som hemma. Med högkvalitativa produkter och en omsorgsfullt utformad butiksmiljö strävar vi efter att skapa en positiv och givande shoppingupplevelse för dig och dina husdjur.

Erbjudanden och Evenemang:

Vi är stolta över att erbjuda regelbundna kampanjer och evenemang för våra kunder på Arken Zoo Haninge. Håll utkik efter våra specialerbjudanden och spännande aktiviteter som ger dig möjlighet att utforska nya produkter och interagera med andra djurälskare i Haninge.

Välkommen till Arken Zoo Haninge:

Oavsett om du är stolt hundägare, kattälskare, smådjursentusiast eller har andra husdjur, är Arken Zoo Haninge platsen att besöka. Vi strävar efter att erbjuda dig och dina husdjur en komplett och tillfredsställande upplevelse i en djurvänlig miljö.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Arken Zoo Haninge på Port73, där du och dina pälsklädda vänner kan upptäcka allt från högkvalitativa produkter till expertis och gemenskap. Kom och besök oss för en stund fylld av djurälskande glädje och låt oss vara din pålitliga resurs för allt som rör dina älskade husdjur!