TOSCANA KONFERENS | Biztrends

KONFERENSRESA TOSCANA erbjuder sköna upplevelser i form av allt ifrån härliga vandringar genom ett fantastiskt vackert landskap, smakrika munsbitar ur det toskanska köket, effektiva konferenspass i gott sällskap med god mat och gott vin på en vingård i ett av Italiens bästa och mest attraktiva vindistrikt, konferens i form av walk and talk, och kulturella upplevelser i Toscanas huvudort Florens vid floden Arno i mellersta Italien. Sex broar leder över floden Arno. Florens historiska centrum togs upp på Unescos världsarvslista år 1982. BOKA KONFERENSRESA TOSCANA och upptäck både Italiens underbara landsbygd och en av Italiens absolut vackraste städer. En skön kombination som ger gott om utrymme för att lära känna varandra bättre genom gruppövningar. Konferensformen walk and talk lämpar sig väl för grupparbete. Diskussionsämnen delas ut före vandringen. Att vandra över Toscanas böljande kullar med oändlig utsikt över områdets vinodlingar är en upplevelse som gör att inspirationen och kreativiteten flödar. Efter vandringen presenterar varje grupp vad de har kommit fram till, med fördel över en god lunch på en lokal restaurang i en av Toscanas gemytliga byar. TOSCANA KONFERENS – vandring och livliga diskussioner i härlig miljö.

VANDRING TOSCANA ger mervärde till konferensen

Vandring i natursköna omgivningar ger definitivt ett starkt mervärde till konferensen. På KONFERENSRESA TOSCANA kan ni enkelt bo på samma ort under hela konferensresan och utforska omgivningen en dag i taget. På så sätt kan ni exempelvis vandra på förmiddagarna – walk and talk – och spendera eftermiddagarna med några timmars konfererande på vingården ni bor på. Och sedan kanske ta en kvällstur till Florens med evenemang helt enligt era önskemål. Hummingbird Grupp & Konferens har lång tids erfarenhet av konferensresor och är experter på att lägga upp konferensresan i samråd med kunden – just för att kunden är den som bestämmer. Lägg fram era önskemål och ni får den konferensresa som ni önskar. 

Självklart finns det i Toscana vandringar av olika svårighetsgrad. Lätta enkla promenader eller mer krävande vandring i tuffare terräng – ni väljer själva vilken nivå vandringen ska vara på. Oavsett vilken nivå ni väljer så kommer utsikten inte att göra er besvikna. Böljande gröna kullar och vackra dalar omger traktens vinodlingar. Härliga dofter sprids med vinden när ni vandrar fram längs Toscanas vandringsstigar. Toscana erbjuder dessutom gastronomi i världsklass och att sitta utomhus på en vingård en ljummen kväll och äta middagen under stjärnorna är också något som definitivt ger ett starkt mervärde till konferensen. 

Konferens med tema vandring och boende på vingård är ett utmärkt alternativ för företaget som vill ge medarbetarna det där lilla extra som kan behövas för att öka motivationen, samarbetsviljan och kreativiteten och därmed verkligen få fart på arbetet väl hemma på kontoret. TOSCANA KONFERENS – tillsammans för en kreativ framtid.