Bra restauranger i Ängelholm | Klitterhus

Den kustnära staden Ängelholm erbjuder något för alla. Här finns kilometerlånga stränder för kompisgänget, äventyrsparker och evenemang för familjen och mysiga hotell och promenadstråk för paret. Ängelholm är helt enkelt en stad som bara måste upplevas, sommar som vinter, och kommer med stor sannolikhet bli en stad du längtar tillbaka till när du kommer hem.

Förutom roliga aktivister och härliga omgivningar är en stor del av semestern att äta gott. Att äntligen få tid för långa middagar utan vardagsstressen som lurar runt hörnet och njuta av sköna frukostar med värmande sol i ansiktet. Oavsett om du reser som familj eller par finns det en mängd bra restauranger i Ängelholm att välja bland. För att ge dig lite försmak på vad som väntar kommer här några tips på härliga platser för middagar, lunch eller frukost med smaker från hela världen.

Mysiga restauranger inne i stadskärnan

Det finns mängder av restauranger i stadskärnan av Ängelholm där du enkelt kan promenera längs de trevliga gatorna för att hitta ett ställe som du gillar. Indiskt, amerikanskt eller italienskt? Här finns något för alla smaklökar. Det mysiga med att besöka restauranger i centrala Ängelholm är att du har möjlighet att sitta på en uteservering intill Rönneån som slingrar sig genom staden. Perfekt plats för en solig lunch tillsammans med någon du tycker om!

Letar du efter bra restauranger i Ängelholm där du också kan köpa med dig råvaror hem ska du helt klart spana in några av stadens restauranger som serverar ostar och goda charkuterier. Då har du nämligen möjlighet att njuta av både dagens lunch och utsökta picknickkorgar, men också möjlighet att köpa med dig ostar, charkuterier och andra favoriter hem till dig. Kika även på restauranger som erbjuder mysiga provningar där du och ditt sällskap får möjlighet att testa maten tillsammans med passande viner och tillbehör. Ett perfekt tips på en födelsedagspresent för någon som älskar mat och dryck!

Glöm inte att besöka en restaurang vid havet

Det som dock gör Ängelholm så otroligt populärt är dess vackra stränder och läge precis vid havet. Vad vore då ett besök utan att testa några restauranger vid havet? Ängelholm har flera långa och fina stränder, men en av de mest populära är Havsbaden som erbjuder både hotell och restaurang. Att sitta och äta en god bit mat med havet och de lusa sanddynorna som utsikt finns det inte mycket som kan slå. Flera restauranger vid havet i Ängelholm erbjuder dessutom rolig After Beach och bar på sommaren. Det blir ett perfekt avslut efter en dag med sol och bad eller mysiga promenader inne i staden. Eller varför inte boka ett romantiskt paket vid havet med både hotellövernattning och tre-rätters-middag?