flyttfirma stockholm med actus flytt

Det finns en rad olika aktörer inom flytthjälp i Stockholm. Den stora frågan är: vilken är den bästa flyttfirman? Det är vad denna artikel ska hjälpa dig med. Vi ger dig tips på hur du hittar en flyttfirma Stockholm som matchar dina behov och situation.

Pris

Medan pengar inte är allt, så är det fortfarande en väldigt viktig faktor när det kommer till att välja flyttfirma i Stockholm. Det gäller att hitta en balans mellan kvalitet och pris som DU är nöjd med och som matchar din budget såväl som situation. 

Ska du till exempel flytta ömtåligt bohag som glashyllor eller glasbord, eller dyrbara vaser, krukor och målningar – då rekommenderar vi att spendera lite extra för att säkerställa att alla dina ägodelar anländer till din nya bostad i gott skick. Även fast en majoritet av alla flyttfirmor numera erbjuder någon typ av försäkring så kan pengar aldrig ersätta en ägodel med ett högt sentimentalt värde.

Tjänsteutbud

Hitta en flyttfirma i Stockholm som matchar dina behov. Föredrar du till exempel att själv packa ned för att kunna hålla reda på vart alla saker är och sedan snabbt packa upp? Eller har du ett par tunga möbler du själv inte klarar av att hantera? 

Ta reda på dina specifika behov och säkerställ att flyttfirman du anlitar kan uppfylla dem. Alla flyttfirmor har till exempel inte kapacitet att flytta tunga bohag som till exempel pianos. Samtidigt finns det flyttfirmor som erbjuder kompletta flyttlösningar där de hjälper dig med allt från nedpackning, demontering av möbler, bärhjälp och transport, till uthyrning av flyttkartonger, flyttstädning, magasinering samt montering av möbler och annat bohag.

Kvalitet

Kontrollera alltid den generella kvaliteten av flyttfirman. Se till så att de är försäkrade, är med i någon branschorganisation och fråga om flyttfirman har f-skatt, betalar arbetsgivaravgifter, hur många anställda de har, skatteskulder, o.s.v. Genom för grundlig research för att ta reda på allt du kan om den flyttfirma i Stockholm du tänk anlita.

I slutändan är det bäst att se över vilka alternativ du har. Ingen flyttfirma passar allas situation. Gör din research noggrant för att hitta den bästa flyttfirman i Stockholm baserat på dina behov. Begär offerter från flera flyttfirmor och jämför dem med varandra för att se vem som erbjuder bästa kvalitet till lägst pris.