Studieresa arkitektur – trä i Småland och hållbar energi i Dubai | Hummingbird Grupp & Konferens

Studieresa arkitektur – trä i Småland

Studieresa arkitektur med destination Småland ger en god inblick i den svenska innovativa träarkitekturen, som just nu är på stark frammarsch runt om i världen. Studieresa arkitektur med tema trä visar hur träarkitekturen kan bidra till minskad klimatpåverkan. Just nu står vi mitt i den gröna omställningen och svenska trävaror kommer att behövas när världens länder ska bygga hållbart. Studieresa arkitektur – för en hållbar utveckling

På en studieresa arkitektur i Småland lär ni er mer om de småländska skogarna. Den härliga känslan av att vara mitt i skogen, känna doften, höra vindens sus i träden, kan egentligen inte beskrivas med ord utan måste upplevas. Studieresa arkitektur – med doft av skog.

Studieresa inom arkitektur och stadsplanering – hållbar arkitektur i Dubai

Studieresa inom arkitektur och stadsplanering med destination Dubai ger en god inblick i spektakulär arkitektur. Dubai Opera, ritad av den prisbelönte arkitekten Janus Rostock, är en byggnad som är väl värd ett besök.

Jag tycker att Dubai är intressant i den meningen att det är en lekplats, det är en sandlåda för många arkitekter”, har Janus Rostock sagt i en intervju med Euronews.

Studieresa inom arkitektur och stadsplanering med besök i den hållbara staden, ”The Sustainable City”, visar en stad som är utformad för att producera mer energi än den förbrukar.

Studieresa inom arkitektur och stadsplanering – mot en miljövänlig framtid.

Studieresa utland – intressant, vacker och hållbar arkitektur

Studieresa utland med arkitektur på programmet i Amsterdam, Venedig, Berlin, Bilbao eller Bryssel erbjuder rundturer anpassade efter era önskemål. Vi har alla mycket att lära av en studieresa utland. Runt om i världen finns otaliga exempel på intressant, vacker och hållbar arkitektur. Studieresa utland – upptäck arkitekturvärlden.

 

En studieresa inom arkitektur och stadsplanering är en resa in i framtiden. En konferensresa med glädje och hopp om en grön framtid.