Anställda på en rolig matlagningsaktivitet

Funderar du över vad du ska hitta på under nästa kickoff eller teambuildingdag? Testa att boka en rolig matlagningskurs! En matlagningsaktivitet är perfekt för att ge de anställda chans att samarbeta och umgås med varandra på ett avslappnat sätt som skiljer sig från den vanliga arbetsdagen. Det blir garanterat en upplevelse att minnas oavsett om man är matintresserad eller inte, och efteråt kommer ni dessutom få avnjuta den egenlagade middagen tillsammans. Betydligt roligare än att bara boka företagscatering som avslutning på en konferensdag! 

En matlagningsaktivitet för företag går ofta till så att gruppen delas in i olika lag som får ansvara för att tillaga förrätt, varmrätt respektive efterrätt. Man får ett recept att följa, men det är upp till grupperna själva att bestämma vem som ska göra vad och hur man ska lägga upp arbetet. I mindre grupper får medarbetarna chans att prata med varandra om saker som inte hör arbetet till, samtidigt som de får sätta sina samarbetsförmågor på prov och låta alla få ta lika mycket plats. Låt det bli ett roligt avslut efter en lång dag med föreläsningar i stället för att beställa företagscatering för middagen. Eller varför inte boka in en matlagningsaktivitet som en försmak på den utlandsresa som väntar? Be då eventbolaget att boka in er på ett ställe där ni får laga mat i ett tema som går hand i hand med det land ni ska besöka för att garanterat hamna i rätt stämning.

Ta hjälp av ett eventbolag för att boka in en matlagningsaktivitet för företag

Boka en matlagningsaktivitet som en del av en längre konferensresa eller bara som den är, beroende på vilket typ av event du är ute efter. Tar du hjälp av ett eventbolag är valmöjligheterna oändliga då de arbetar just med att sätta ihop program som passar dina specifika önskemål och förutsättningar. Hur gör du då för att hitta rätt hjälp? Kanske har du fått tips om ett speciellt företag från andra i branschen, eller så letar du helt enkelt upp ett professionellt eventbolag på egen hand genom att söka på nätet. Idag är det smidigt att hitta bra företag eftersom du har möjlighet att ta del av andras upplevelser och recensioner runt om på olika jämförelsesajter. På så sätt blir det lättare för dig att bilda dig en egen uppfattning om vem som kan sätta ihop det program och erbjuda den servicenivå du är ute efter nästa gång du ska boka en rolig matlagningsaktivitet för dina anställda