Städrobot en smart investering för din verksamhet | Biztrends

Du har säkert stött på en robotdammsugare någon gång, en sådan där liten rund maskin som åker runt och dammsuger golven så att den som bor där slipper göra det själv? Men visste du att det även finns robotdammsugare tillgängliga för kontor? Alltså en städrobot som är anpassad för att hålla rent i offentliga miljöer på ett säkert och professionellt sätt? Inte? Fortsätt då läs för att ta reda på mer om denna smarta investering.

Komplettera lokalvården med en robotdammsugare

En städad och fräsch arbetsplats är viktig både för de anställdas hälsa och för att fastigheten ska hålla så länge som möjligt. Att anlita ett företag eller städfirma har länge varit det vanligaste alternativet för att sköta sysslor som just dammsugning, men nu finns det alltså en betydligt mindre resurskrävande lösning för städning och rengöring. En robot som på ett professionellt och effektivt sätt rengör lokalernas golvytor helt utan förare. Städningen sker på ett säkert sätt utan att störa omgivningen tack vare att roboten kan stanna på endast 0,48 sekunder och är utrustad med 16 stycken sensorer som gör att den kan se 360 grader runt sin egen kropp. När ditt företag anlitar en städfirma kan en stor del av lokalvårdarnas tid gå till att dammsuga de stora golvytorna, men genom att investera i en robotdammsugare kan de i stället ägna sig åt mer komplexa uppgifter som annars inte hinns med. En städrobot anpassad för offentliga miljöer är mycket större än de du ser i folks hem och klarar av att rengöra upp till hela 1 000 kvm per timme. Dessutom är de utrustade med ett miljövänligt filtersystem för extra hög städkvalitet.

Fördelar med att använda en robotdammsugare på din arbetsplats

Genom att låta städning och rengöring ske med en robot som hjälpmedel finns det mer tid över för lokalvårdarna att ägna sig åt uppgifter som de annars inte haft tid för. Det ger också utrymme för att dra ner på antalet timmar din verksamhet behöver betala för för att få lokalerna städade och därmed minska kostnaderna. Genom att investera i en robot anpassad för städning av offentliga miljöer kan du alltså spara både tid och pengar och samtidigt vara säker på att det sker på ett miljövänligt och effektivt sätt.

Hitta en städrobot för ditt företag

Hur ska du då göra för att hitta en kvalitativ robot som kan rengöra golven på din arbetsplats? Det bästa tipset är att titta runt på nätet för att se vilka företag som erbjuder denna lösning och vad de kan erbjuda dig i övrigt när det kommer till lokalvård. Genom att anlita ett företag som kan erbjuda ett kostnadseffektivt helhetskoncept när det kommer till verksamhetsstöd är att föredra för att få ett smidigt och lönsamt samarbete som möjligt.