människor skidåkning- Skidkonferens | Biztrends

Längtar ni efter roliga, fartfyllda aktiviteter i skidbacken, livlig after ski, god mat, frisk luft och vackra vyer? Då är Konferensresa Skidåkning ett bra konferensalternativ för er. Hyr en del av en toppstuga och upplev en givande konferens på hög höjd. I en konferenslokal med vacker utsikt är det lätt att tänka stort och låta visionerna gro. Den italienska skidorten Courmayeur i Aostadalen erbjuder mängder av olika typer av skidåkning för såväl nybörjare som erfarna offpiståkare. Heliskiing finns för den som vill åka upp med helikopter och ner med skidor. Konferensresa Skidåkning – ha kul på konferensen.

Courmayeur ligger vackert vid foten av Mont Blanc, Alpernas högsta berg på gränsen mellan Italien och Frankrike. De officiella språken i Courmayeur, som även gränsar till Schweiz, är italienska och franska. Med andra ord är Courmayeur en bra plats för att öva på det italienska eller franska uttalet och utveckla goda språkfärdigheter. En konferens med språktema kan vara en god idé exempelvis för företaget som har planer på att expandera utomlands. I Courmayeur hittar ni italiensk mat av högsta klass. Konferensresa Skidåkning – Benvenuto in Italia!

Det är svårt att med ord beskriva den skönhetsupplevelse som väntar i Courmayeur. Den måste helt enkelt upplevas. Att sväva fram i backen och samtidigt se de vackra bergen runt omkring och snön som gnistrar i solskenet. Det är en svårslagen naturupplevelse som bidrar till en känsla av tacksamhet och en känsla av ödmjukhet inför naturens storhet. En fin gåva till företagets alla medarbetare och en bra investering i välmående. Genom att satsa på välmående och hälsa skapar ni en organisation som fungerar bättre och dessutom attraherar ännu fler medarbetare. Konferensresa Skidåkning – en väl värd investering för framtiden.

 

Konferensresa Skidåkning – i italienska Courmayeur, svenska Stöten eller slovakiska Jasna

 

Passa på att boka en vistelse på ett spahotell i Courmayeur och njut av hotellets rofyllda atmosfär. Prova på olika typer av spabehandlingar. På så sätt blir konferensresan en kombination av fartfyllda aktiviteter i skidbacken, konferens i härlig miljö och lugn och avkoppling i hotellets spa. Att strosa runt och njuta av den härliga atmosfären i den pittoreska byn Courmayeur är också en trevlig upplevelse. Några dagars vistelse i Courmayeur kan helt enkelt skapa trivsel, bra stämning och stark sammanhållning i teamet. Låt en Skidkonferens bli det som för samman teamet på väg mot nya höjder.

Vill ni hellre stanna på hemmaplan i Sverige är Stöten i Sälen ett bra alternativ. Upplev de svenska fjällen när de är som allra bäst. Skidanläggningen Stöten har fått sitt namn efter berget Granfjällsstöten. Prova till exempel Mormors Störtlopp.

Jasna i Slovakien är ett annat intressant alternativ för er som önskar en lite annorlunda Skidkonferens . Skidorten Jasna är ännu så länge relativt outforskad och ger en helt annan vildmarkskänsla. Dessutom är det ett prisvärt alternativ. Demanovská isgrotta är ett spännande utflyktsmål. Staden Košice är ytterligare ett intressant besöksmål. Košice är Slovakiens näst största stad, efter huvudstaden Bratislava. Slovakien har helt klart mycket att erbjuda.

Konferensresa Skidåkning – konferens med frisk luft och vackra vyer.