flyttfirma stockholm

Vi hävdar att vi är Stockholms bästa flyttfirma! Vi erbjuder ett komplett utbud av högkvalitativa flyttjänster för både privatpersoner och företag få kan konkurrera med. Så varför är vi bäst? Varför ska du välja Actus Flytt? Det är vad vi ska svara på i den här bloggen.

Kontakta Actus Flyttfirma Stockholm idag när du eller en bekant ska flytta så hjälper vi er!

Varför du ska välja Actus Flytt

De främsta flyttföretagen i Stockholm har ett par saker gemensamt som gör att de sticker ut bland mängden. Dessa inkluderar bland annat lång erfarenhet, ett omfattande utbud av tjänster, bred kompetens, överkomliga priser, miljömedvetna rutiner och i allmänhet tjänster av hög kvalitet.

 

Ett stort urval av tjänster: Våra tjänster inkluderar flyttstädning, flytthjälp, magasinering och evakuering för både privatpersoner och företag. Få hjälp med hela flytten eller enbart det momentet du behöver hjälp med. Berätta om behov så skräddarsyr vi en lösning perfekt anpassad för din situation.

Bred kompetens: Actus Flytt & Express AB har lång erfarenhet av alla typer av flyttar, allt från små lägenheter och kontor, till stora villor och till och med hela företag. All personal inom Actus Flytt är utbildade genom våra externa och interna utbildningar som säkerställer snabba och säkra flyttlösningar.

Bra priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga tjänster över hela världen till överkomliga priser i nivå och vanligtvis bättre än många andra bra flyttfirmor i Stockholm.

Miljömedvetna processer: Miljöfrågan är större än någonsin tidigare. Vi arbetar kontinuerligt med att minska miljöpåverkan från våra flyttjänster för att bli mer miljömedvetna genom hela vår organisation. Vårt miljöarbete inkluderar bland annat att samordna med olika transporter för att minska koldioxidutsläpp och bränsleförbrukning, använda miljöklassificerat bränsle (diesel med ekologisk klass 1), använda den modernaste och mest miljövänliga tekniken och enbart använda biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel och produkter som har miljövänliga förpackningar.

 

En bra flyttfirma i Stockholm behöver uppfylla samtliga ovanstående punkter. Men det finns många flyttfirmor i Stockholm som på papper är likvärdiga. Det kan göra det svårt att särskilja dem och veta vilken man ska välja. Men det kan bara finnas en #1 – och det är Actus Flytt!

Sluta söka och jämföra mellan flyttfirmor i Stockholm och välj istället det bästa. Vi erbjuder flexibla, kompletta lösningar skräddarsydda för dina behov och anpassade efter din situation. Inget jobb är för komplext, för litet eller för stort för oss. Vi ser till att flytten är så snabb, säker och smidig som möjligt. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om samtliga moment. Med oss slipper du behöva oroa dig om att köpa flyttlådor, hyra släpvagn eller lastbil och hitta några vänner villiga att hjälpa till med flytten. Spara tid och pengar med Actus. 

Anlita Actus Flytt & Express för din flytt idag.