Med Longstay hotel får du mer tid att lära känna ett land

Det finns många fördelar med att resa till andra länder. Det handlar inte bara om att du får ta del av nya spännande städer, med annorlunda arkitektur, nya butiker och utsökta restauranger. Du får även ta del av ny kultur, ny historia och ett annat sätt att leva. Problemet är att tiden oftast inte räcker till för att verkligen kunna lära känna ett land. Det finns dock lösningar till detta.

Stanna länge med hjälp av Longstay hotel

Longstay innebär, precis som namnet antyder, att du stannar längre än vanligt. Oftast räknas fyra veckor eller längre som en Longstayresa. Det finns olika sätt att styra upp den här restypen men ett vanligt sätt är att vända sig till researrangörer som erbjuder just denna ”produkt”. Då säkerställer de att du har ett vackert och funktionellt boende i det land du väljer. Oftast ser de även till att du har alla möjliga bekvämligheter också, från att hotellet har svensk personal till att du har en fri men underhållande lista med aktiviteter du kan delta i.

Longstay golf för den som älskar att golfa

Det finns olika typer av longstayresor, bland annat med specifika inriktningar som exempelvis mat & kultur eller golf. Att få ägna dig åt något du verkligen tycker om under din långa vistelse är guld värt. Det finns mängder av längre golfresor att välja mellan hos olika researrangörer, samtliga till vackra länder med närhet till roliga och välskötta golfbanor. Ett bra land att besöka om du älskar att golfa och vill boka in dig på en längre vistelse är Spanien, det varma och vackra landet i södra Europa.

Attraktiva golfresor i Spanien

Det är inte svårt att sätta fingret på varför tusentals svenskar reser till Spanien varje år. Landet är både vacker, fyllt med fantastisk historia och kultur och erbjuder dessutom allt som vi svenskar vill ha när vi reser. Här finns bra priser, god mat och en kultur som välkomnar turister med öppna armar. Om du gillar att just golfa har du mängder av alternativ att välja mellan längst den soliga spanska sydkusten. Högt uppe vid den katalanska provinsen finns klassiska Terramar. Härifrån är det dessutom nära till både Lumine GCs (45 hål) och prisvärda Panoramica på Costa Valencia. Längst med solkusten finns mer än bara dessa golfanläggningar. Golfälskaren har mängder av alternativ att välja mellan, samt både boende och mat i toppklass. Kolla upp longstayresor redan idag, det kanske är precis detta du behövde inför semestern