Konferensresa till Amsterdam – i en av Europas mest cykelvänliga städer

En konferensresa till Amsterdam är ett smidigt sätt att investera i medarbetarnas välmående. Välmående medarbetare ger i sin tur bättre trivsel på jobbet och skapar ett bättre fungerande lagarbete. Strosa runt på blomstertorg fyllda av tulpaner, gå på ett av stadens alla muséer och hyr en cykel och cykla runt i en av Europas mest cykelvänliga städer. En båttur längs en av den nederländska huvudstadens alla kanaler är också en härligt uppfriskande upplevelse.

Konferensresa med konst och kultur i fokus

En konferensresa till Amsterdam är en resa i konstens tecken för den som så önskar. Rembrandt och van Gogh hör till Nederländernas stora konstnärer. Rembrandthuset, det hus där den nederländske målaren Rembrandt van Rijn bodde under åren 1639–1658, är idag ett konstmuseum. Vincent van Gogh inspirerades mycket av att vistas ute i naturen, något som visar sig i många av hans konstverk. Amsterdam – med konst och upptäckarglädje.

Behåll medarbetare med konferensresan

En konferensresa utomlands är en härlig och energigivande upplevelse för varje medarbetare. En bra grund för ett effektivt samarbete. Några dagar i ny miljö med konferens, fartfyllda aktiviteter och skön avkoppling ger piggare medarbetare och en kraftfull organisation. Se, upplev och lär tillsammans!