Konferensresa Paris | Hummingbird Grupp & Konferens

Konferensresa Paris – känn historiens vingslag i den franska huvudstaden

Rue Mouffetard är Paris äldsta gata och mer än två tusen år gammal. Boka konferensresa Paris, strosa längs den kullerstenslagda bilfria gatan och njut av atmosfären. I Paris är det lätt att känna historiens vingslag och kanske drömma sig tillbaka till hur livet tedde sig för två tusen år sedan. På den 600 meter långa gatan finns i dag butiker, marknadsstånd och matställen. Konferensresa Paris – med besök i några av Paris äldsta kvarter.

Konferens Paris är ett utmärkt tillfälle att tillsammans med teamet uppleva den franska kulturen. Konferens Paris – njut av god mat och dryck på några av stadens charmiga kvarterskrogar.

Konferens Paris – vandra i författares fotspår

Konferensresa Paris med tema litteratur är ett intressant sätt att upptäcka den franska huvudstaden och kan skapa livliga litterära diskussioner om stort och smått. Ernest Hemingway, James Joyce och George Orwell lär alla ha bott i närheten av Rue Mouffetard och här finns spår av författarna att finna för den uppmärksamme. Innan ni åker, läs gärna till exempel ”En fest för livet” av Ernest Hemingway. Bokens handling utspelar sig i 1920-talets Paris. ”Nere för räkning i Paris och London” är George Orwells debutbok och handlar bland annat om hans tid som diskare på ett lyxhotell i Paris. Konferensresa Paris – med litterära förtecken.

En konferens i Paris är lätt tillgänglig med antingen direktflyg eller tåg. Med en konferens i Paris är det lätt att förena roliga aktiviteter med effektiva konferenspass. Walk & Talk är ett populärt koncept som passar bra för Konferensresa Paris.

Konferensresa Europa – besök en eller fler av Europas mest intressanta destinationer. Härliga resmål i Europa som andas framtidsoptimism.