Konferensresa Nice | Hummingbird Grupp & Konferens

Konferensresa Nice – njut av fagra blommor på blomstermarknaden

Boka Konferensresa Nice och unna er en härlig långhelg i södra Frankrike. Att strosa runt på blomstermarknaden Marché aux Fleurs är en verklig fröjd för själ och hjärta. Mängder av färger och ljuva dofter ger en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. Köp färska råvaror från marknaden och tillaga middagen tillsammans. Missa inte att smaka de små svarta Nice-oliverna som är närodlade i Nice-området. Konferensresa Nice – med smak av Franska rivieran.

 

Företagsresa Nice – Walk & Talk på strandpromenaden

Företagsresa Nice ger er goda möjligheter till konferens i form av Walk & Talk på den vackra strandpromenaden, gastronomiska utfärder och gemensamma aktiviteter i behagligt Medelhavsklimat. Sommaren sträcker sig från maj till oktober och även i november kan det vara skönt att promenera i den franska staden. Njut av vacker arkitektur i den gamla stadsdelen i Nice, Vielle Ville. Många tycker om att fotografera de vackra byggnaderna. Kanske väljer ni att ha ett fototema på er Företagsresa Nice. Gå runt och fotografera på dagen och titta på bilderna tillsammans på kvällen. Det är alltid intressant och spännande att få ta del av andras perspektiv och synvinklar. Bra för gruppdynamiken!

 

Aktiviteter Nice – segla i Medelhavet och gå på opera

Utomhusaktiviteter tillsammans är ofta mycket uppskattade inslag på konferensresor. Aktiviteter Nice erbjuder allt ifrån segling och vandring till det populära boulespelet ”Pétangue”. Vill ni göra en kort utflykt så ligger grannstaden Menton, som är känd för sin årliga citronfestival, endast cirka tre mil från Nice. Nice räknas ofta som en av Frankrikes största kulturstäder och staden har ett stort utbud av konstutställningar. Ett besök på operan i den gamla stadsdelen ger lätt en oförglömlig upplevelse. Aktiviteter Nice – segling, vandring, konst och kultur. Sköna upplevelser på Franska rivieran.