Konferensresa Lissabon

Portugals huvudstad Lissabon är en av världens äldsta städer och fanns på kartan före andra europeiska huvudstäder såsom London, Paris och Rom. Staden Lissabon är vackert belägen i västra Portugal vid floden Tajos mynning i Atlanten. De gamla gula spårvagnarna som introducerades i staden i början av 1900-talet präglar stadsbilden och är ett folkkärt inslag i stadsmiljön. Boka Konferensresa Lissabon och upptäck staden på Iberiska halvön där FN:s generalsekreterare AntónioGuterres föddes den 30 april år 1949. Passa på att se Vasco da Gama-bron, döpt efter den portugisiske upptäcktsresanden Vasco da Gama som föddes i södra Portugal på 1460-talet och dog i Kerala i Indien på julafton år 1524. Vasco da Gama-bron, som är drygt 17 kilometer lång, invigdes i mars år 1998. En konferensresa till Lissabon ger goda förutsättningar för brobyggande sociala aktiviteter. Konferens Lissabon – på gemensam upptäcktsfärd i den portugisiska huvudstaden.

Att samla teamet på några dagars konferensresa utomlands är ofta en väl värd investering som ger resultat i form av nöjda och glada medarbetare och en mer sammansvetsad grupp som arbetar bättre och mer effektivt tillsammans. Boka Konferensresa Lissabon och kombinera vistelsen i den portugisiska huvudstaden med en dag eller två i de vackra kustorterna Cascais & Estoril, som ofta kallas för Portugals Riviera. Här finns tid och utrymme för kollegorna att lära känna varandra bättre och möjligheterna till grupparbete och lagaktiviteter är goda. En fartfylld och lekfull lagutmaning kan vara förlösande för stämningen på jobbet och ge styrka och stadga åt gruppen. Med pendeltåg från Lissabon når ni på cirka 40 minuter enkelt de båda orterna som ligger vackert belägna vid Atlantkusten. På så sätt upplever ni både det hektiska livet i storstaden och det lite lugnare livet på stranden på en och samma resa. Allt i kombination med en rolig och effektiv konferens. Konferens Lissabon – roliga gruppaktiviteter förgyller konferensen.

Lissabon är en trevlig stad att promenera i. Strosa längs de mysiga gränderna, njut av atmosfären och passa på att smaka på det portugisiska köket i någon av stadens alla pittoreska restauranger. Staden Lissabon är byggd på sju kullar och många gator är för branta för bilar. Att åka bergbana mitt i staden är en rolig upplevelse. Vill ni på er konferensresa anta en utmaning så kan ni prova att cykla i Lissabon – backe upp och backe ner. Ni belönas på många ställen med fantastiskt vacker utsikt. Boka Konferensresa Lissabonoch passa på att lyssna på fado, den portugisiska folkmusikstilen som är en sorts klagosång med influenser från portugisiska sjömanssånger. Det finns flera ställen i det gamla kvarteret Alfama, där fadogenren föddes, som erbjuder möjligheten att lyssna på den traditionell fadomusiken som finns med bland Unescos immateriella kulturarv. Konferens Lissabon – med ljuva toner av fado.