Konferens Skärgården – sjöliv och öliv i Stockholms vackra skärgård | Biztrends

Konferens i skärgården – med en äkta sälsafari

Konferens skärgården ger er möjlighet att tillsammans upptäcka Stockholms vackra skärgård. Med sina 30 000 öar är Stockholms skärgård Sveriges största skärgård. Skärgården sträcker sig över en yta på mer än 1 680 kvadratkilometer. Skärgården är vacker året runt.

Konferens i skärgården erbjuder – förutom en konferens till ackompanjemang av havets brus – många olika aktiviteter såsom segling, dykning, kajakpaddling och fågelskådning.

Med vackra Blidö som utgångspunkt kan ni uppleva en äkta sälsafari. En rolig och spännande aktivitet kan vara att paddla kajak ut till Svartlögafjärden, där många sälar håller till och gärna ligger och solar sig på en klippa. En fantastisk upplevelse mitt i Stockholms underbara skärgård. Konferens Skärgården – härliga naturupplevelser när de är som allra bäst.

Konferensanläggning skärgård – morgon och kväll vid havet

I Stockholms skärgård finns flera konferensanläggningar i rogivande och vacker skärgårdsmiljö. Hummingbird Grupp & Konferens har goda erfarenheter av att arbeta tillsammans med aktivitetsguider på plats i skärgården. Med boende på Konferensanläggning skärgård har ni tillgång till och utsikt över skärgården alla tider på dygnet. Behöver ni plats för många deltagare så är det inga problem. Är ni ett mindre sällskap som gärna bor och övernattar på ett litet, enkelt och gemytligt pensionat så ordnar vi det. Konferensanläggning skärgård – konferens med exklusivt läge precis vid havet.

Skärgårdskonferens – med skärgårdsnära klättring på schemat

En skärgårdskonferens i Stockholms skärgård blir ett oförglömligt minne. En väl värd investering i företaget och definitivt en hälsosam energiinjektion som räcker länge. Att sitta på klippan och konferera kan ge upphov till helt nya tankar och främja innovationsrikedomen.

Önskar ni en skärgårdskonferens med fysiskt utmanande aktiviteter så kan bergsklättring vara en passande aktivitet. Torö, Vårdberget på Södertörn och Finnsvedsberget på Ingarö är några av de platser som erbjuder skärgårdsnära klättring.

Boka konferens i skärgården och ge er ut på nya gemensamma äventyr. Mitt i Stockholms skärgård.