Konferens Prag

Möt våren i Prag och upptäck tillsammans den vackra tjeckiska huvudstaden vid floden Moldau. Att bara vandra omkring i staden är en härlig upplevelse som bjuder på många fina vyer och nya intryck.

Njut av vacker arkitektur, god mat och god öl. Tänk på att ha med de bekväma skorna – det kan vara tröttande att gå på kullerstensgatorna. Slå er ner för en välbehövlig paus på något av stadens mysiga kaféer och diskutera resten av dagens upplägg.

Petrinparken är en skön oas som lämpar sig väl för ett konferenspass på eftermiddagen. Parken är särskilt vacker på våren då fruktträden blommar. Härlig och inspirerande konferensmiljö. Ni bestämmer själva temat för konferensen.

Prag aktiviteter inkluderar ofta stadens sevärdheter såsom Karlsbron, Astronomiska uret, Judiska kvarteren och kyrkogården, Pragborgen och stadens gamla centrum som sedan år 1992 finns med på Unescos världsarvslista.

Gulasch, revbensspjäll, schnitzel, fläsk med surkål, korv och knödel hör till de delikatesser som ni kan smaka på i den tjeckiska huvudstaden Prag. Konferensresa Prag med mat som tema kan vara intressant, kanske i kombination med en litterär resa genom staden. Milan Kunderas ”Varats olidliga lätthet” utspelar sig i Prag år 1968. Jan Nerudas ”Berättelser från Lilla sidan” utspelar sig också i Prag, som av Unesco har utsetts till en ”City of Literature”. Kanske väljer ni att avsluta den litterära resan i Strahovklostrets bibliotek och bryggeri.

Företagsresa Prag – upplev våren i den vackra tjeckiska huvudstaden

Företagsresa Prag är ett bra alternativ för er som vill hinna med mycket på kort tid. Efter endast ett par timmars flygresa kan ni vara framme i Prag, vilket gör att ni har hela dagen till ert förfogande i den tjeckiska huvudstaden. Önskar ni guidning i staden går det naturligtvis att ordna. Vill ni hellre utforska staden på egen hand så är ni fria att göra detta. Om ni bara uttrycker era önskemål så gör Hummingbird Grupp & Konferens alltid sitt bästa för att lägga upp ett schema som passar er.

Gruppresor Prag kan vara bra för alla grupper som önskar en trevlig resa tillsammans, kanske för att bjuda in nya medarbetare i teamet eller för att få ihop teamet inför lanseringen av ett nytt gemensamt projekt. Är ni en förening som vill vara tillsammans i en inspirerande miljö när ni smider nya planer för verksamheten så är Gruppresor Prag ett roligt alternativ. En tipsrunda i Prag kan vara en rolig aktivitet för alla som vill lära känna både staden och varandra.

Med Konferens Prag har ni goda möjligheter att sätta igång med ett konferenspass direkt efter den goda frukosten på hotellet mitt i centrala Prag, för att sedan ge er ut i huvudstaden för att äta lunch och ägna eftermiddagen åt fria aktiviteter. Kanske vill ni till exempel besöka John Lennon-muren och minnas legenden John Lennon med graffitimålningar och välkända citat som ”All You Need Is Love” och ”Give Peace a Chance”. John Lennon-muren i Prag, som ägs av Malteserorden, har kommit att bli en symbol för frihet, kärlek och fred.

Boka Konferensresa Prag och se fram emot sköna kvällspromenader i ett vårligt Prag. En flodkryssning på floden Moldau ger vacker utsikt över både floden och staden.

Konferens Prag ger er fina upplevelser i den tjeckiska huvudstaden med goda möjligheter till lagbyggande aktiviteter. Ett starkt bidrag till glada medarbetare och ett välmående team. Välkomna till Prag!