Konferens London – upptäck Londons bästa parker | Biztrends

Konferens London innebär en kombination av ett stort nöjesutbud, god tillgång till bekväma hotell med alla tänkbara faciliteter och full konferensutrustning, och samtidigt möjlighet att vistas tillsammans utomhus i någon av stadens grönskande parker.

Hyde Park har tillsammans med intilliggande Kensington Gardens en yta på cirka 2,5 kvadratkilometer. Hyde Park öppnade för allmänheten på 1600-talet då Henrik VIII var kung av England. Speaker’s Corner är en känd del av parken. Speaker’s Corner blev tidigt en plats för talare för att utnyttja rätten att uttrycka sin åsikt. Här finns än i dag möjlighet att göra sin röst hörd. Att gå genom Kensington Gardens en vår- eller sommardag och njuta av alla vackra blommor är en fantastisk upplevelse. Konferensresa London – finn glädjen i blommor och yttrandefrihet.

Green Park är som namnet antyder en grön park som lämpar sig väl för både konferenspass och gruppövningar. Konferenspass utomhus i en park har blivit allt mer populärt, inte minst under coronapandemins framfart då nöden har fått mänskligheten att finna nya lösningar. Intill Green Park ligger Buckingham Palace, en av Londons kanske mest kända sevärdheter. Palatset har 775 rum och trädgården är Londons största privata trädgård. Konferens London – trevlig konferens i den gröna parken.

St James’s Park är ytterligare en av Londons kungliga parker. I parken finns den lilla sjön St James’s Park Lake och över sjön går bron The Blue Bridge som bjuder på vackra vyer. Sjön har ett rikt fågelliv, här lever bland annat pelikaner, och i mitten av sjön syns Tiffanyfontänen.

I Regent’s Park, som ligger mellan stadsdelarna Westminster och Camden, finns bland annat universitetsbyggnader, en rosenträdgård och en utomhusteater. Parkerna är vackra oaser i den brittiska huvudstaden. Gröna sällskapsrum med gott utrymme för hela teamet och god plats för roliga aktiviteter som lätt bidrar till en riktigt lyckad konferens. Efter dagens krävande aktiviteter passar det bra att inta kvällens middag utomhus på en av Londons takterrasser med utsikt över staden. Konferensresor London – med roliga aktiviteter utomhus.

Företagsresa London – gammalt och nytt i den brittiska huvudstaden

Boka konferensresa till London och passa på att utforska några av stadens olika parker och områden. Staden, som ursprungligen hette Londinium, har många intressanta stadsdelar. Vill ni finna lite svenskt så hittar ni det i den fashionabla innerstadsdelen Marylebone, där både den svenska ambassaden och Svenska kyrkan i London finns. Baker Street är en av Marylebones mest kända gator, kanske framför allt för att det var här den fiktiva detektiven Sherlock Holmes bodde. En gång i tiden bodde Yoko Ono och John Lennon i Marylebone. Företagsresa London – alltid något nytt och något gammalt att upptäcka.

Chelsea Physic Garden är en av Storbritanniens äldsta botaniska trädgårdar. Att botanisera här bland medicinska växter och ätbara växter är en lisa för själen. Avkoppling mitt i huvudstaden. Här har läkande växter odlats sedan år 1673.

Brixton i södra London är en av de stadsdelar som har förvandlats från att vara mest känt som ett stökigt område till att vara ett trendigt kvarter. Här finns bland annat minimalistiska konstgallerier och kafferosterier väl värda ett besök.

Wimbledon kan naturligtvis vara ett intressant besöksmål, inte bara för tennisintresserade. Här hålls Wimbledonmästerskapen i tennis på sommaren. Stadsdelen är populär och här finns gott om både pubar och restauranger. Vid floden Themsen finns goda möjligheter att utöva många olika roliga vattensportaktiviteter såsom rodd och ståpaddling.

Boka konferensresa till London och investera i en riktigt minnesvärd konferens i den fantastiska brittiska huvudstaden London.