Konferens Italien – segling, vandring, cykling och filosofi | Biztrends

Konferens Italien – tid för filosofi

Konferens Italien med segling som ett genomgående tema tar er med på en färd genom lugna vatten i Italien och Frankrike, från italienska Sardinien till franska Korsika och tillbaka. Både italienska och franska delikatesser står på menyn. Sällan smakar maten så bra som efter en dag till sjöss. Samlas kring middagsbordet för att konferera och diskutera. Seglingsresa till Italien med filosofi som tema är en idé. Filosofi är ett tema som brukar fascinera och bjuda in till djupgående diskussioner. Konferens Italien – yta och djup i Medelhavet.

Konferensresa Italien – med havsnära vandringar

Upptäck de fem små italienska byarna Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore på en Konferensresa Italien. De ligger vackert vid Liguriens kust. Att vandra i detta fantastiska område är en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. Vandring är dessutom ett bra sätt att få liv i diskussionerna kollegor emellan eller kanske tillsammans med en ny kund eller samarbetspartner. Miljön inspirerar. Vandra till exempel från Monterosso till Vernazza eller från Vernazza till Corniglia, förbi vinodlingar, citronträd och olivlundar. Boka konferens Italien – vandra tillsammans i vackra Ligurien.

Gruppresa Italien – cykla i Toscana

Gruppresa Italien i vackra Toscana erbjuder också fina vandringar. Ytterligare en rolig och intressant aktivitet är cykling, för teamet som gärna vill ha mycket rörelse och kanske en och annan utmaning på schemat. Bo på en vingård, vandra på förmiddagen och ha konferens på gården på eftermiddagen. På kvällen kan ni med fördel laga middagen tillsammans med gårdens kock. Fina, lokalt producerade råvaror bidrar till en utsökt måltid som avnjuts utomhus under en vacker stjärnhimmel. Gruppresa Italien – välkomna, benvenuti a tutti!