Phoenixparken i Dublin | Biztrends

En utomhuskonferens i Phoenixparken i Dublin kan vara en bra början på ett nytt projekt. När ett nytt projekt ska startas upp i företaget är det viktigt att redan från början få en bra sammanhållning i gruppen. Att ge utrymme åt alla, så att alla deltagare i gruppen får uttrycka sina åsikter. Att sammanföra de skilda idéerna kan vara en utmaning, men idérikedomen skapar också en dynamik som stärker gruppen.

Phoenixparken är den största parken i Dublin och Europas största stadspark. Den irländska regeringen försöker få parken att klassas som ett av Unescos världsarv. Parken omfattar ett område på cirka 800 hektar. Konferens Dublin – utomhuskonferens i vacker miljö.

Saint Patrick’s Cathedral i Dublin, som är uppkallad efter Irlands skyddshelgon Saint Patrick (Sankt Patrik på svenska), är Irlands största kyrkobyggnad. Helgonet Patrik – och Irlands nationaldag – firas varje år den 17 mars. Många känner säkert till traditionen att ha gröna kläder på sig denna dag. Klöverblad är vanligt förekommande under högtiden. Det sägs att helgonet Patrik använde just klöverblad för att förklara treenigheten. Konferens Dublin – upptäck Saint Patricks Irland.

Boka konferensresa Dublin och passa på att smaka några av Irlands traditionella maträtter såsom ”Irish Stew”, en mustig irländsk köttgryta som kan passa bra efter en hel dags aktiviteter utomhus. En äkta irländsk Guinness släcker törsten. Guinness Bryggeri i Dublin har en egen skybar med utsikt över Dublin. Bryggeriet har även ett museum, Guinness Storehouse, och en souvenirbutik.

På Irlands riksvapen finns en harpa. Harpan har varit en erkänd symbol för Irland sedan 1200-talet. Både Ryanair och Guinness använder harpan som en symbol. Om ni tittar noga på harpan i Guinness logotyp ser ni att det är en likadan harpa som den som finns på Irlands riksvapen – men den är vänd åt motsatt håll. Konferensresa Dublin – med mustiga grytor, Guinness och harpor.

Företagsresa Dublin

Visste ni att flera gigantiska IT-företag har valt Dublin för placering av deras huvudkontor i Europa? Däribland Google, eBay, Facebook och Twitter. Söder om floden Liffey, som går rakt igenom Dublin, ligger Grand Canal Square som ibland även kallas för Google Town. På Googles huvudkontor i Dublin för Europa, Afrika och Mellanöstern arbetar mer än 8 000 personer. Ett studiebesök på Google kan vara intressant för att få en inblick i hur ett verkligt framgångsrikt företag arbetar. Företagsresa Dublin – besök Europas Silicon Valley.

Ett besök i området Temple Bar söder om floden Liffey i Dublin är en intressant upplevelse. Ett livligt bostadsområde nära floden med gott om pubar, restauranger, kaféer och butiker. Att vandra omkring på kullerstensgatorna och bara insupa atmosfären är något som de flesta besökare i staden brukar uppskatta. Irländsk livemusik är något speciellt och ett viktigt inslag i den irländska kulturen. Att vandra längs floden Liffey är trevligt. Prova gärna ett konferenspass i form av Walk & Talk i denna region. Här finns en känsla av att allt är möjligt, vilket enkelt bidrar till att konferensdeltagarna vågar drömma och ha visioner.

Boka Konferensresa Dublin och börja smida nya planer för företaget. Låt er inspireras av Dublins härliga atmosfär och låt idérikedomen flöda. Drömmar, visioner och framtidsplaner. Ett första steg på er resa med företaget på väg mot nya mål.

En idé är att ha ett litterärt tema på konferensen. I Dublin föddes de tre Nobelpristagarna i litteratur William Butler Yeats, George Bernard Shaw och Samuel Beckett. Konferens Dublin – upptäck det litterära Dublin.