Alicante Konferens

På Spaniens östkust ligger den charmiga staden Alicante som erbjuder skönt klimat året om, äkta spansk paella, härlig atmosfär och hotell med goda konferensmöjligheter. Nära till stranden för den som önskar njuta av strandlivet i kombination med effektiva konferenstimmar. Den vackra kustremsan Costa Blanca har mycket att erbjuda. Costa Blanca är spanska och betyder ”vita kusten”. Boka konferensresa till Alicante och passa på att öva upp era spanska språkfärdigheter. Kanske vill ni hyra cykel och på så sätt tillsammans utforska landskapet. Kustområdet Costa Blanca är kanske mest känt för de vita stränderna och den goda paellan, men även citrusodlingarna lockar. En dagsutflykt på cykel ut på landsbygden och genom citrusodlingarna är en härlig och vacker upplevelse. Frukterna från odlingarna exporteras över hela världen. En konferensresa till Alicante fyller ni lätt med lustfyllda gemensamma aktiviteter samtidigt som ni har gott om tid och utrymme för några timmars konfererande varje dag. En konferens i den vackra Alicantemiljön brukar vara ett välkommet bidrag till trivseln på arbetsplatsen och i teamet. Konferens Alicante – med doft av Medelhavet, citrusfrukter och paella.

Till sevärdheterna i Alicante hör slottet Castillo de Santa Bárbara med fantastisk utsikt över Alicante och Medelhavet. Alicantes gamla kvarter med San Nicolas de Bari-katedralen och Santa María Basilica bjuder på fina promenadstråk i skön atmosfär. Santa Maria-basilikan är Alicantes äldsta aktiva kyrka och har i mer än 500 år varit hjärtat i Alicantes romersk-katolska samhälle. Alicantes marina besöker ni med fördel för att inta kvällens middag med underbar färsk fisk eller skaldjur på menyn. Explanada de España kallas Alicantes långa fina strandpromenad, perfekt för sköna kvällspromenader. Varför inte stanna till och svalka er med en stor och smarrig glass. Med en konferensresa till Alicante kombinerar ni lätt några timmars konferens på förmiddagen med några timmars utflykt på eftermiddagen. Kanske fortsätter ni konferensen en stund när ni väl är tillbaka på hotellet innan ni ger er ut i kvällens vimmel. Boka konferensresa till Alicante för en inspirerande konferenshelg i en av Spaniens hetaste städer. Konferens Alicante – med härlig stämning, färska skaldjur och ljuvliga kvällspromenader. Allt som behövs för en riktigt lyckad konferens.

En konferensresa till Alicante är en bra investering för företaget. Med sex timmars konferenstid om dagen är den dessutom avdragsgill. En konferenshelg i Alicante ger mervärde för medarbetarna, som väl hemma igen med ännu större motivation tar sig an de nya arbetsuppgifterna. Boka konferensresa till Alicante för ännu gladare och piggare medarbetare. Konferens Alicante – ett prisvärt alternativ på konferensresa utomlands. Några dagars vistelse vid Medelhavet är garanterat en frisk fläkt som ger upphov till nya idéer och nya spännande innovationer. Konferens Alicante – så skapar ni enkelt en bättre vi-känsla på jobbet. Tillsammans på väg mot nya mål.