Car Parking at Airport

Att hinna med ett flyg kan vara nog så stressigt, men att utöver det även behöva irra runt med bilen för att leta efter en ledig parkeringsplats kan göra att bägaren rinner över. Även om det inte händer ofta så finns risken att flygplatsens egen parkering är full om du inte bokat en reservation i förväg. Det blir helt enkelt inte en bra start på resan och kan i värsta fall göra att du kommer försent till ditt flyg. Reser du själv är det en sak, men har du barn i baksätet och en lång och härlig semester framför dig är det verkligen inte optimalt. Undvik detta genom att i stället parkera bilen på ett hotell med långtidsparkering nära Arlanda.

Säkrare och billigare

Det finns många olika platser där det går att parkera bilen när du ska ut och resa. Flygplatsens egen är redan nämnd, men sedan finns det också andra företag och privatpersoner som hyr ut parkeringsplatser runtomkring flygplatsen. Där kan det dock vara svårt att vara säker på att bilen står tryggt och säkert medan du är borta. Det gör det tredje alternativet, en hotellparkering, till ett riktigt bra val. Där har du inte bara skyddet av att det ständigt befinner sig personer på området, utan också av övervakningskameror och larm. Det gör att eventuella inbrottstjuvar hellre väljer något annat ställe och gör det dessutom lättare att ta fast gärningsmannen om olyckan väl skulle vara framme. En annan fördel med att boka ett hotells långtidsparkering vid Arlanda är dess pris. De brukar ligga betydligt lägre i pris för en vecka och har du bestämt dig för att lyxa till det lite extra och bo en natt på hotellet är parkeringen helt gratis. Det gör att du sparar in många hundralappar jämfört med att ställa bilen någon annanstans.

En del av resan

För de som har bokat ett tidigt morgonflyg eller kommer landa sent på kvällen på Arlanda är det otroligt skönt att kunna lägga sig i en säng innan eller efter flygningen. Det gör att du efter en god frukostbuffé bara behöver hoppa på shuttlebussen till rätt terminal eller sätta dig i bilen för att pigg och utvilad köra hemåt igen. Som tidigare nämnt är det alltså möjligt att parkera bilen helt gratis på en långtidsparkering vid Arlanda om du är gäst på hotellet. Det blir därför inte bara en härlig start eller ett skönt avslut på resan, utan också ett otroligt prisförmånligt alternativ. Reser du med små barn kommer de antagligen tycka att det är minst lika spännande som själva resmålet när ni kommer fram till destinationen.