Välj ett cateringföretag Stockholm som har maten, lokalerna och idéerna | Biztrends

Det är gott om måndagar i livet. Alltså tillfällen som kräver att du är skärpt, fokuserad och inte minst, följer rutinerna. Du förväntas vakna vid rätt tidpunkt, infinna dig på rätt möte och leverera rätt kompetens och input till kollegor och chefer. Det finns ett stort mått av repetition i detta och ibland är du sugen på att bryta mönstret. Och det behöver faktiskt inte vara så komplicerat att introducera fler lördagar och mer guldkant i vardagslivet.

Alla vuxna människor vet att plikten kallar och måste uppfyllas på många sätt. Det kan ha med jobbet eller familjen att göra, eller lojalitet mot vänner eller aktiviteter du är en del av. Inget fel med det. Men låt dig inspireras av hur andra har skapat wow-upplevelser enkelt och smidigt. Börja med att testa en företagscatering som lyfter och ger den efterlängtade guldkanten. Det hjälper såklart att det finns ett etablerat samarbete med flera kända kockprofiler som Niklas och Berns. Detta innebär att du bör ställa in dig på att förväntningarna kommer att överträffas.

Börja med att sätta in maten i en kontext. Hur många ska delta? Vad vill ni uppnå? Känns det som att det ska vara vita dukar eller tilltugg på stående fot? Hur ska det ni äter och dricker förstärka syftet med det hela?

Tips nr 1: besök några av de lokaler som kan komma ifråga, eller låt leverantören komma till dig och se hur det ser ut på ditt håll.

Tips nr 2: be att få smaka på vad som erbjuds, så du lättare kan föreställa dig resultatet. Målet är väl att smaker, dofter och omgivning ska samarbeta? Det är inte helt fel att samarbeta med en eventbyrå som är van att sätta ihop många olika faktorer i ett paket, som resulterar i ett möte som överraskar och gör oförglömliga intryck. Nu för tiden räcker det sällan med endast god mat på tallriken. Miljön runtomkring och andra punkter på programmet kan göra stor skillnad. Om någon ska tala, ska ljudet gå fram. Om personer ska stå i fokus, ska de synas väl. Satsa på att skapa en riktig snackis. Kanske blir den avgörande poängen att ni höll till i så speciella lokaler, eller hade lyft era egna rum till nya höjder?

Tips nr 3: Glöm inte att prata med dina nätverk och kolla så du hittar en samarbetspartner med gott renommé och bra betyg. Träning ger färdighet som bekant och du vill inte slarva bort tillfället och behöva ta ansvar för andras misstag. Det är mycket som ska koordineras och samverka och massor med detaljer som kan gå snett. Om du hittar rätt cateringföretag Stockholm ska du självklart kunna slappna av och njuta, även om det är du som varit kontaktpersonen.