Golfresor till Portugal – populär destination bland såväl yngre som äldre spelare-biztrends

Sol, mat, vin och golf. Kan det bli bättre? Idag kan du enkelt boka en resa fullspäckad med golf och trevliga människor till svenskarnas nya Spanien. Portugal erbjuder något för hela familjen, oavsett ålder och intressen. Läs mer om härliga resor med golf och soldränkta stränder.
Portugal har under de senare åren blivit ett av svenskarnas favoritresmål. Det är något med den gamla och antika arkitekturen, det turkosa havet och den goda maten som tilltalar. För att inte tala om det fortfarande låga priset på såväl hotell som restauranger och nöjen. Dessutom finns det gott om bra golfbanor i landet, något som såklart ökar landets popularitet bland golfälskare.
En stor fördel när du bokar in golfresor till Portugal är att det finns flera riktigt bra golfbanor i närheten av Lissabon. Detta är såklart prisfördelaktigt eftersom de flesta flyger direkt till huvudstaden. Här väntar ju även en hel del roliga aktiviteter som sevärdheter, historia, bra restauranger och fina boenden. För dig som är intresserad av att semestra i Portugal och även passa på att njuta av golf finns det bra researrangörer att vända sig till. Fördelen med researrangörerna är att du inte bara kan få hjälp att skaffa greenfee och hyra utrustning. Du kan även ofta boka särskilda paket där såväl flyg som boende och golf ingår. Då slipper du själv leta reda på bra boenden i närheten till golfbanan.
Golf i Portugal är populärt bland många åldrar och egentligen är det inte så konstigt. Portugal är ett land som både tilltalar en yngre publik med alla bra uteställen och shoppingmöjligheter och även pensionärer älskar den vackra naturen, havet och de många lugnare områdena som finns här. Dessutom är klimatet behagligt och milt större delen av året, något som såklart attraherar oss nordbor. Golfresor till Portugal går dessutom att boka som såväl kortare shortstay vistelser och längre resor som sträcker sig över flera månader. Detta är ett populärt resealternativ för pensionärer som vill fly vinterkylan.
För att hitta så bra priser som möjligt för golf i Portugal är det vanligtvis enklast och mest förmånligt att boka via en arrangör som specialiserar sig på just golfresor. Oftast har dessa företag nämligen bra koll på vilka områden som är trevligast och även har många kontakter i form av hotell och lägenheter som de fått bra priser på. Golfresor i Portugal kan passa både soloresenärer, par och familjer. Under dagarna som vissa spelar golf kan övriga i sällskapet roa sig med härliga bad, utflykter i bergen eller något helt annat. Portugal har mycket att erbjuda sina besökare, oavsett om man är nyfiken på golf i Portugal eller hellre vill hyra en bil och ta sig runt till olika sevärdheter.