Fördelar med broschyrställ på golv och väggar | Biztrends

Att sätta upp ett broschyrställ på ditt kontor, i din butik eller inför ett evenemang är ett utmärkt sätt att fånga intresset hos både kunder och medarbetare. Kanske har du en tidning eller katalog som du vill ska synas lite extra eller har tagit fram ett reklamblad som du vill fånga uppmärksamhet med? Ett broschyrställ på vägg eller stående på golv är då ett perfekt sätt att visa upp dessa. De är lätta att använda och kan placeras på en mängd olika platser och är dessutom enkla att ta med sig på mässor och evenemang. Läs vidare för att ta reda på ytterligare fördelar med att investera i ett praktiskt ställ för broschyrer till din verksamhet.

Har plats för många broschyrer

Visst är det bra att då och då låta personalen dela ut broschyrer och reklamblad för att ge en personlig känsla till verksamheten och skapa en relation med kunderna, men ibland finns det helt enkelt inte tid. Med ett broschyrställ på golv eller vägg behöver du bara se till att det är välfyllt för att förbipasserande själva ska kunna plocka ett blad eller en tidning och dessutom klarar det av att hålla betydligt fler broschyrer än en person. Se också till att det står väl synligt och lättillgängligt för att få den effekt du önskar.

Skapar ett renare och mer inbjudande utrymme

Vill du ha tidningar eller informationsblad tillgängliga i din reception eller väntrum skapar ett ställ ett betydligt mer välstädat utseende än att lägga ut dem huller om buller över till exempel ett bord. På så sätt kommer rummet kännas mer välkomnade och inbjudande för kunder och besökande och bidra till en härligare atmosfär.

Passar på många platser

En stor fördel med broschyrställ och att de kommer i så många storlekar och utföranden är att de går att placera på så många olika platser. Oavsett om du letar efter ett broschyrställ att fästa på vägg eller att ställa på golv så finns det många alternativ tillgängliga på marknaden. Titta runt bland olika webbplatser på nätet och jämför olika alternativ mot varandra för att hitta en modell som passar din arbetsplats och verksamhet. Vill du kunna ta med det till olika event och utställningar kan ett broschyrställ för golv vara det bästa alternativet, medan en vägghängd modell blir ett praktiskt inslag på själva arbetsplatsen. Tack vare att de kommer i så många olika utföranden är det dessutom enkelt att hitta ett ställ som passar den nuvarande interiören och kompletterar den på ett stilrent sätt. Satsa på en modell i genomskinlig plast för ett diskret och enkelt utseende eller ett ställ i svart metall för ett mer iögonfallande utseende.