4 anledningar till att investera i en fasadskylt

Det är välkänt att företag marknadsför sig själva för ökad försäljning, exponering och för att förhoppningsvis ta företaget till nya höjder. Många marknadsföringsmetoder är ett kontinuerligt arbete som behöver uppdateras och analyseras regelbundet, men för bästa möjliga resultat bör man blanda olika metoder för att nå alla målgrupper. Att investera i en snygg fasadskylt är ett av många alternativ för att öka sin exponering helt utan regelbunden uppdatering.

Öka din exponering med en fasadskylt för företag

En fasadskylt är en stor del av företags profilering, men det är också ett effektivt sätt att öka sin exponering. Med en företagslogga synlig för allmänheten kan ert varumärke bli igenkänt av potentiella kunder och bli det första som dyker upp i huvudet när man söker en produkt eller tjänst inom ert expertområde. Utöver ökad exponering finns det flera anledningar till att investera i en fasadskylt.

Kunder hittar rätt

Med en fasadskylt slipper ni upprepa samma vägbeskrivning gång på gång och bli frustrerade över att ingen hittar. Det blir enkelt för kunder att hitta rätt, och ni riskerar inte att förlora potentiella kunder för att ni inte syns tillräckligt tydligt.

Stärkt varumärke

En fasadskylt för företag ökar “vi-känslan” och hjälper medarbetare att känna tillhörighet. Det stärker också ert varumärke och ni uppfattas som ett etablerat och professionellt företag.

Minimalt med underhåll

Skylten är enkel att underhålla och kräver ingen regelbunden uppdatering som andra metoder för exponering ofta gör. Dessutom kan man ofta få hjälp med underhåll av leverantören om så önskas.

Många möjligheter

Det finns oändliga möjligheter för hur er skylt kan se ut. En fasadskylt med belysning av LED-teknik eller en skylt av plåt är bara några exempel på hur er skylt kan utformas. Välj det alternativ som passar ert varumärke bäst och som är mest effektivt med er önskade placering.

Tidseffektivt

Ni slipper regelbunden analys och uppdatering samtidigt som ni lämnar över jobbet till en expert. De flesta leverantörer kan hjälpa er med allt från planering till montage och underhåll vilket resulterar i mer tid för er att göra det ni är bäst på.

Vad kostar en fasadskylt?

En fasadskylt varierar i pris beroende på hur den ska utformas. Material, teknik och storlek är några faktorer som kan påverka kostnaden. Vill ni få designförslag för en fasadskylt och veta pris ー kontakta en skylttillverkare.

Önskar ni en fasadskylt till ert företag som ska vara stor och synas på långt håll rekommenderas LED-belysning. I en stadsmiljö som kräver enkel och tydlig belysning kan plåt vara ett bra och kostnadseffektivt alternativ. För att säkerställa att skylten återspeglar ert varumärke, väcker uppmärksamhet samtidigt som den smälter in i gatubilden är det en god idé att rådgöra med ett företag som är experter på visuell kommunikation. Välj gärna ett företag som inte bara skapar fasadskyltar utan även kan utforma ett helt skyltprogram för en enhetlig kommunikation.